Apartamentos

Tenim apartaments pensats i adaptats per cada situació. Gracies a les diferents capacitats de les que disposem i les connexions entre ells, els nostres apartaments poden adaptar-se fàcilment a les seves necessitats:

Apartament Doble

Apartament de 1 dormitori i menjador-saló amb cuina integrada. Està situat a planta alta i te accés directe de l'escala al saló.

Apartament Doble amb jardí

Apartament de 1 dormitori i menjador-saló amb cuina integrada. Està situat en planta baixa i disposa de terrasa cuberta on poder menjar i un petit jardí privat amb tumbones.

Apartament Doble Plus

Apartament de 1 dormitori i menjador-saló amb cuina integrada. Està situat a planta baixa i s'accedeix per la terrassa annexa la zona de jardí i piscines.

divisor

Apartament Triple

Apartament de 1 dormitori i menjador-saló amb sofà-llit; amb cuina integrada i sofà-llit. Està situat a planta alta i te accés directe de l'escala al saló.

divisor

Apartament Cuadruple

Apartament de 2 dormitoris i menjador-saló amb cuina integrada. Està situat a planta baixa i s'accedeix per la terrassa annexa la zona de jardí i piscines.

Apartament Cuadruple Plus

Apartament de 2 dormitoris i menjador-saló amb cuina integrada. Està situat a planta baixa i s'accedeix per la terrassa annexa la zona de jardí i piscines. La terrassa te un petit jardí privat amb gespa natural.

Apartament Familiar

Apartament de un dormitori, menjador-saló amb cuina i dos llits individuals. Està situat en planta baixa i disposa de terrassa coberta on poder menjar i un petit jardí privat amb gandules.

(+34) 972 77 25 00

Carrer dels Masos, 4-62
17130 · l’Escala · Girona
Fax. (+34) 972 77 00 94
info@lescalaresort.com